Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram чудовою новиною. Після травми спини, отриманої на шоу "Танці з зірками", знаменитість знову займається спортом. Так, артистка виклала знімок в пікантному тренувальному костюмчику, розминаючись біля станка.

"Доброго ранку 🌞", - побажала шанувальникам Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "І костюм бомба і сама рижик просто красуня👌", "Дуже ефектно!!!💗💗💗", "Ой і Слава.....😉Вона вже біля станка ні світ ні зоря?", "Не знаєш в які очі дивитися😂", "Клааассс!!!! костюмчик дуже сподобався!!!!👌👍🤗".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.