Скандальна українська співачка Ірина Білик опублікувала на своїй сторінці у Instagram нове фото у відповідь на критику на адресу своєї зовнішності з боку прискіпливих хейтерів.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

48-річна Ірина Білик, яка напередодні взяла участь у прямому ефірі популярного шоу Танці з зірками, вирішила відповісти на негативні коментарі користувачів Мережі, які гостро розкритикували її зовнішність і фігуру.

Після появи Білик на паркеті "Танці з зірками" співачка отримала негативні відгуки в Instagram, де її назвали постарілою і розповнілою.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Але Білик, давно відома умінням постояти за себе, і тут не розгубилася і у відповідь на критику опублікувала знімок, на якому зображена в сукні від українського дизайнера Ельвіри Гаврилової, супроводивши його гнівним посланням:

"Це фото для ботів, які пишуть бруд на мою адресу, після вчорашнього ефіру на каналі 1 + 1. Enjoy", - написала розгнівана співачка, додавши хештег #горетьвамваду.

Нагадаємо, скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На цей раз знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Так, на зйомках нового шоу "Оля", ведуча допомагала виконавиці вибирати предмети декору для її нової квартири в Одесі. Фанати ж не одразу впізнали Білик на знімках.

"Скупилися з Іріною Білик. Яка ж вона мила", - зворушливо підписала кадри Фреймут

Фолловери ж почали відзначати, як сильно змінилася зовнішність Ірини. Деякі порівняли артистку з Майклом Джексоном і Сергієм Звєрєвим, а також помітили, що знаменитість давно переборщила з пластичними операціями.


Як писав раніше Знай.ua, три роки тому Ірина Білик народила сина Табриза.

Народна співачка з головою пішла в материнство. Відразу видно, що мама у захваті від своєї дитини. Постійно хвалить його, балує і робить безліч фотографій, якими потім радує своїх фанатів. Малюк підріс і став справжнім серцеїдом. Дуже милий і красивий Табриз на фото виглядає вдумливою і слухняною дитиною.


Також Знай.ua писав про те, що українська телеведуча Ольга Фреймут заміжня вже більше двох років.