17 листопада відомому українському співакові Івану Дорну виповниться 30 років. Таку знаменну подію артисту доведеться відзначати на чужині. Як нам вдалося дізнатися, зараз Дорн знаходиться в США. Але навіть, якщо б він у цей час знаходився на Батьківщині, малоймовірно, що хтось прийшов би до нього на свято...

Вигнанець

Нагадаємо, що гоніння на музиканта почалися після його інтерв'ю одному з російських блогерів. Тоді Іван Дорн висловив свою думку з приводу війни між Україною та Росією, про своє бачення патріотизму, а також розповів про те, що не допомагає АТО. Після цього скандального інтерв'ю на нього відразу ополчилися всі націоналісти, багато шанувальників відразу ж відвернулися.

Інтерв'ю Дорна з російським блогером

«Він сказав, не подумавши, я вважаю, він не надавав значення словам, які говорив, - тоді багато його колег по цеху так оцінили його висловлювання. - Упевнений, що він кається».

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Але все ж з кожним днем від Івана Дорна стали відвертатися його фанати, друзі поступово ставали колишніми. І ось, коли музиканту стукнуло 30 років, ніхто з українського шоу-бізнесу не захотів його привітати. Навіть колишня учасниця дуету «Пара нормальних» Ганна Добриднєва, яка три роки співала з Дорном, так і не знайшла час привітати його з ювілеєм.

«Аня на відпочинку рідко користується соцмережами, тому навряд чи відповість», - повідомив Знай.ua її піар-менеджер Дмитро Сердюк.

Так само не захотіли вітати Івана Дорна його українські колеги: режисер Алан Бадоєв, співачка Наталія Валевська, продюсер Юрій Нікітін, навіть Світлана Лобода, яка також як і Дорн, часто навідується до Москви, і та вирішила за краще відмовчатися.

«Ніхто зараз не хоче забруднити в спілкуванні з такими зірками, як Лорак, Лобода або Дорн. Так як це репутаційні ризики, - на правах анонімності розповіла нам одна з українських зірок. - Тому ніхто і не хоче про них говорити».

Прогледів талант

Але справедливості заради варто відзначити, що не всі українські музиканти та артисти цураються Дорна або намагаються про нього не говорити. Наприклад, продюсер Олександр Сірий навпаки готовий з радістю привітати ювіляра і навіть згадав, як свого часу змарнував свій шанс попрацювати з ним.

«Я хотів би сказати Дорну, що колись давно мене з тільки початківцям Іваном познайомив Ілля Кириченко. І те, що я тоді не розглянув Івана, вважаю своєю найбільшою продюсерською помилкою і короткозорістю», - зізнався нам продюсер.

Ніхто вже не хоче танцювати під дудку Дорна

Також він, користуючись нагодою, привітав Івана Дорна з ювілеєм.

«Успіхів позамежних! Вийти з ніші і стати світовою зіркою! До 35 зробити світ своїм колективним шанувальником », - побажав музикантові Олександр Сірий.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що Іван Дорн уявив себе Ісусом і помер.

Також ми писали, що Дорн дав ляпаса глядачам "Танців з зірками" і про те, що труси Дорна не на жарт стурбували фанатів.