Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася успіхами, яких досягла за допомогою челенджа "#obіцяюза100днів". Так, артистка виставила яскраве селфі, засвітивши свої груди.

"Чергова мета мого челленджу #obіцяюза100днів, який ми проводимо спільно з o.b.®, виконана. В цей раз напишу вам про #враження і що всі мрії здійсненні: я хотіла попрацювати з іноземними авторами – я цього досягла. Я познайомилася з крутими хлопцями з американських студій, на яких працювали Britney Spears, Backstreet Boys, Kenny West, JLo, Christina Aguilera. Мені запропонували попрацювати з ними – і ось неймовірний результат. Запальний трек, який я співаю на двох улюблених мовах. Я з'їздила в Майамі і там презентувала цей хіт на світових каналах!", - похвалилася Каменських. Фолловери ж почали обговорювати її груди: "Груди - двієчка", "Дуже красиві сіськи", "Сісі, як і 10 років тому, в порядку", "Дайте собі обіцянку за найближчі 5 років народити хоча б 2 дітей. Ви ставите перед собою свідомо легкі та здійсненні цілі. Так не чесно. Ось з дітьми буде не так просто. Доведеться чимось пожертвувати. Слабо?", "Цицьки просто бомба".

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.