Всесвітньовідома акторка Дженніфер Еністон всіляко підтримує Селену Гомес після того, як та потрапила в психіатричну клініку з нервовим зривом.

Про це нещодавно стало відомо громадськості і багато фанатів здивувалися, що може бути спільного між такими різними особистостями.

Сьогодні ж, нарешті стала відома справжня причина. Про це пише видання Hollywood Life.

Як інформує джерело видання, Селена отримала від Дженніфер Еністон величезну кількість підтримки.

Якщо ваш коханий одружиться через кілька місяців після вашого з ним розлученні, це буде важко сприйняти будь-кому. Але якщо це станеться перед усім світом, це на зовсім іншому рівні. На щастя, Селена Гомес змогла спертися на свого друга Дженніфер Еністон у важкий час свого життя.

"Селена отримує багато любові і підтримки від Джен Еністон. Вона завжди знаходить час для Селени і залишається на зв'язку з нею, навіть незважаючи на напружений графік", - розповів інсайдер.
Крім цього, за словами співрозмовника видання, Еністон дуже турботлива людина і ніколи не покидає близьких у біді.


"Вона захищає Селену, до того ж у них загальний менеджер. Дженніфер - дуже турботлива людина. Їй боляче усвідомлювати, що Селена бореться з психічними недугами і вона завжди готова запропонувати свої поради і підтримку. Вона сприймає Селену, як молодшу сестру і робить все можливе, щоб допомогти їй", - розповів інсайдер.

Селена і Дженніфер дружать вже майже десять років. Вони познайомилися на церемонії вручення премії "Жінки в кіно 2009" і "Люсі", а трохи пізніше разом взяли участь в озвучці документального фільму "Єдність", який вийшов на широкі екрани 2015 році.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Еністон завжди підтримувала Селену, давала їй поради у стосунках, у кар'єрі, ділилась своїм досвідом, як турботлива мама з дочкою. В одному зі своїх інтерв'ю Гомес визнав, що не могла б досягти таких висот без своєї подруги.

Нагадаємо, Селена Гомес через одруження Джастіна Бібера впала в депресію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кумир мільйонів Селена Гомес вирішила покинути Instagram.

Також "Знай.ua" писав, колишній коханий Селени Гомес, американський співак Джастін Бібер одружився з моделлю Хейлі Болдуін.