Дружина зіркового футболіста, співачка, дизайнер, а з недавнього часу ще і кондитер Вікторія Бекхем знялася в незвичайній фотосесії для австралійської редакції модного глянцю Vogue. Відповідні фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

У підписі до фото Вікторія Бекхем повідомила шанувальникам, що вона прикрасила глянець у зв'язку з десятою річницею її модного бренду. Номер з фотографіями та інтерв'ю зірки з'явиться в продажу вже в листопаді 2018 року.

"Спасибі Vogue Australia за святкування десятиліття мого бренду з цією листопадової обкладинкою, яка носить #VBAW18! З нетерпінням чекаємо можливості відвідати Австралію наступного тижня!", - написала дизайнер в підписи до фотографій, зроблених для глянцю.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, що на всіх фотографіях Вікторія Бекхем з'являється в дивних позах, з широко розставленими ногами. На знімку, який потрапив безпосередньо на обкладинку глянцю, зірка позує сидячи з розсунутими ногами, на які, злегка пригнувшись, поклала свої руки. На ній відверта сукня з бежевим верхом і довгою коричневою спідницею. На руках Вікторії довгі бордові рукавички з дірками на кінчиках пальців.

Раніше повідомлялося, що Вікторія Бекхем приготувала "вишуканий" десерт. Вікторія Бекхем презентувала цукерки власного виробництва. Солодощі вона готувала в Парижі спільно з відомим бельгійським шоколатьє П'єром Марколіні. Відповідні фото і відео знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На фотографії Вікторія позує вже по завершенню готування разом зі своїм "помічником" П'єром Марколіні. Обидва кондитери у білосніжній формі – кухар в кітелі, а Вікторія у фартусі з позначкою власного бренду. Перед ними на передньому плані викладені результати їхніх трудів– рожеві цукерки, які з далека більше нагадують пельмені.

Нагадаємо, син Вікторії Бекхем виклав інтимні фото матері, шанувальники шоковані.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Бекхем в рушнику вигуляла дорогу прикрасу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Вікторія Бекхем в черговий раз показала свою "рогатку".