Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Так, знаменитість вирішила показати декораторів, які створили справжні джунглі під час виступу артистки і трепетно подякувала їм.

"Спасибі величезне @ludagolubitskaya і @golubitskaya. Дівчатка, ви – найталановитіші ❤ Так вишукано об'єднати і втілити в реальність найскладніші і незвичайні ідеї в реальність, незалежно від того, на скільки б нереалістичними вони не здавалися. Тільки уявіть собі – створити справжні небезпечні джунглі в самому центрі Києва 🌴 Це просто казка, частиною якої мені пощастило стати завдяки організації заходу вами. Спасибі💕 Ви дуже круті!", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Супер девченки😉😉😉💞💞💞👍👍👍", "Настя яка ж ти гарна!!!🔥🔥🔥🔥👏", "Красиві і жіночні 💐", "У Насті голова прикріплена до іншого тіла", "Прикольно виглядає)) ніби немає шиї))😎".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.