Знаменитий український продюсер і популярний реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап) анонсував вихід нового кліпу групи MOZGI, чим не на жарт заінтригував всіх шанувальників музичного проекту.

Анонс був опублікований на Instagram-сторінці MOZGI.

Під відео написана коротка фраза:

"Ти все дізнаєшся полюбе На нашому ютюбі MZG".

Кадр з нового кліпу

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Потап вміє підбирати яскраві образи і дивувати фанатів. Цього разу зірковий продюсер переплюнув всі очікування - у новому кліпі Олексій Потапенко постав у вигляді жінки-вамп.

На ньому - сукня пристрасного червоного кольору, скроєна по фігурі, а на голові перука білого кольору, без традиційного для такого образа мейк-апу теж не обійшлося.

Потап грайливо оголює плічко, спокусливо покусує губи і складає з пальців сердечко. У цей момент навколо нього всі танцюють, а на фоні чути слова "ти все дізнаєшся полюбе. Я буду в футболціMZG".

Дописники в коментарях не приховували захвату. Багато хто написав, що Потап "неперевершений" в новому образі. Фанати з нетерпінням чекають виходу нового кліпу, який з'явиться вже 19 жовтня.

Нагадаємо, відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве селфі з сином. Фото було зроблено десь у дворі на тлі золотого листя високих дерев.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відомий український продюсер, шоумен і тренер Голосу країни Потап минулої неділі став ведучим зоряного балкона в дев'ятому ефірі " Танців з зірками. Його тандем з Юрієм Горбуновим розрядив хвилювання, яке панувало в той вечір на паркеті.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що популярна українська співачка Настя Каменських любить дивувати своїх шанувальників новим і епатажним виглядом. Однак останні викликав чимало запитань у її шанувальників.