Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 18 жовтня знаменитості виповнилось 36 років. Так, артистка в день свого народження виставила зворушливий кадр з доньками Євою і Тільдою і за все подякувала небесам.

"Спасибі Тобі за щастя в моїх очах і музику в моєму серці💔
дякую небу за все що в мене є.
за музику.
за любов.
за дітей.
за життя.
за все, що робить мене щасливою сьогодні🤲#18.10", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не змогли пройти повз: "З Днем Народження, Світлана! Ви сама талановита і красива! Ми вас дуже любимо!💖💖💖", "З днем Народження!! Щастя , здоров'я,Довгих років життя!!🌸", "Ти заміжня😯", "Чия рука ?", "Від чоловіка тільки рука 😂😂😂", "Чоловіча рука... це круто. З Днем народження!!!💐💐💐💐".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.