Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться зі своїми читачами в Instagram новинами зі свого життя. Так, в цей раз співачка опублікувала відео зі своєї гримерки, на якому вона розспівується.

На кадрах видно, що Світлана Лобода розвалилася в кріслі перед дзеркалом і почала розспівуватися. Тим самим вона продемонструвала шанувальникам своє вміння співати. На задньому плані можна почути приємну мелодію, в такт якої підспівує артистка. Розспівуючись, Світлана притримує руками шкіряну курточку, яка накинута на її плечі і дивиться в дзеркало.

"Голубка прямо, воркує", "Прямо як котик", "Я вас так люблю! Ваш голос – це окрема любов", "Чудове бурчання", "Ви просто супер зірка", "Найкрутіша", "І я обожнюю її! Крута! Найкраща!", "Знайомі розспівочки", "Дуже гарно", "Мило", "Твої прекрасні очі", - пишуть шанувальники у коментарях до відео Лободи.

Раніше повідомлялося, що Лобода в непристойній позі зробила заяву. Цього разу співачка опублікувала відео, в якому анонсувала участь у шоу російського репера Басти GazLive. Треба сказати, що на відео Світлана чи то п'яна, чи то просто дуже весела. А в кадрі кілька разів з'являється музичний продюсер співачки Наттела Крапівіна. Теж, до речі, дуже весела. На відео Лобода розповіла, що збирається брати участь в шоу Басти і попросила прихильників надсилати свої питання.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, що суть шоу GazLive, яке транслюється в YouTube, в тому, що ведучий Вася Баста запрошує до себе гостей на інтерв'ю і задає їм питання, які надсилають шанувальники гостя. Ось і Світлана, зібравшись на це шоу, просить фоловерів надсилати їй питання.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.