Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Цього разу Анастасія вирішила показати своїм підписникам, де і з чого почалася її кар'єра балерини. Так, Волочкова опублікувала у своєму акаунті фотографію з Петербурга, на якій вона позує на тлі Великого Маріїнського театру.

"Вперше в Маріїнському театрі я опинилася, коли мені було п'ять років... Я подивилася балет "Лускунчик" і в мене зародилася мрія життя – стати балериною! І ця мрія здійснилася. Крізь терни, але до зірок. З цього театру розпочався зліт кар'єри. Першим спектаклем, який також став моїм держіспитом був балет «Лебедине озеро»", - підписала фото Анастасія.

Треба сказати, що не всім фоловерам артистки сподобалося її чергове фото. Багато з них відзначили, що балерина одягнена не по погоді, а деякі зазначили, що вона відредагувала знімок у фоторедакторі. Ось, що пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Як все добре починалося і чим закінчилося, і ким ви стали. Зрозуміло, що у балерин вік не довгий, але я не знаю жодної балерини, яка так негідно канула в лету", "Волочковій тільки кобилу у стайні грати", "Як шкода, що ви туди поперлися в 5 років", "Не запріла у шубі?" "Брудна голова і кільця з Алі-експрес – візитні картки нашої прими".

"Що на вас одягнено?", "Тепер чекаємо фото з місця падіння кар'єри", "Щоб бути у всіх на вустах, не обов'язково займатися "чорним самопіаром", якщо вона хоче, щоб до неї шанобливо ставилися", "Анастасія, ну хто Вас фотографував? Ніколи більше цій людині не давайте фотоапарат. Що за антени у Вас над головою? Трохи поверни голову, і все – класна фотка була б. "Нормальне фото і Анастасія добре виглядає, але шуба просто жахлива", "Ех, Настя, не любите ви театр. Любите себе в театрі".

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова викликала хейтерів на танцювальний батл.