Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поїхала відвідати свого паралізованого батька в Пітер, а після цього прогулялася по місту. Так, артистка пригадала бувалі дні, коли ще танцювала на сцені, посидівши на березі Неви.

"Моє рідне, улюблене місто, де я виросла і пізнала перші визнання мого таланту, тут на берегах Неви аплодували мої перші і віддані шанувальники, для яких я танцювала на сцені одного з прославлених театрів світу. Це моє місто, моє життя і мій успіх. Він загартував мене і поставив на ноги. І я досі вдячна тобі, мій Ленінград. А які тут приголомшливо добрі і чуйні люди, відкриті і інтелігентні. І я також гордо йду по життю, як і раніше. Назустріч балтійському вітру і моїй Удачі!💃🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Узпакойся вже, все пройшло....", "Цікаво, якщо Анастасія Рюріковна впаде, вона потоне чи ні?", "Про гордість не треба було писати", "Ось ніби звичайне фото, ну підпис - вогонь, стільки пафосу і самозамилування) У вас талант, налаштовувати людей проти себе, все ваше життя тому приклад.", "Дивно.. чому не сидить на шпагаті,🤔 прихворіла може..😕".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.