Американська модель та акторка Памела Андерсон виписалася з французької лікарні. Причиною перебування у лікарні, була травма ноги, яку Памела отримала на зйомка французької версії "Танці з зірками".

Модель пересувається за допомогою милиць. Такою новиною артистка поділилася зі своїми підписниками в "Інстаграмі".

Крім того, за день до того як модель виписали з лікарні, вона виклала в "Інстаграмі" фото, де вона лежить на кушетці з фіксувальною пов'язкою на нозі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чи зможе акторка продовжувати брати участь у шоу наразі невідомо.

Нагадаємо, раніше 51-річна Памела Андерсон заявила про розставання зі своїм 32-річним коханим Аділем Рамі. Знаменитість круто повернула назад і прийняла рішення повернутися до коханця.

Розпрощатися зі своїм хлопцем Андерсон вирішила з благородних спонукань. Вона відповіла відмовою на пропозицію хлопця вийти за нього заміж, а потім і взагалі відправила його подалі.

Андерсон познайомилася з дітьми Аділя і вирішила, що вони настільки милі, що футболіст повинен повернутися в сім'ю. Як стало відомо, дороге кільце, яке було подаровано у момент пропозиції руки і серця, Памела не повернула, а навіщо-то передарувала своєму синові.

Як повідомляв портал "Знай.uа", старенька Памела Андерсон має намір народжувати втретє.

Зірка Playboy вже має двох дорослих синів. Старшому Брендону Томасу 21 рік, а молодшому Ділану Джаггеру 20 років. Проте актриса заявила, що хотіла б народити малюка для свого 32-річного нареченого – футболіста збірної Франції Аділя Рамі.

Так, Памелу надихнули на те, щоб втретє стати мамою, Джанет Джексон, яка вперше народила в 50 років, а також колишня дружина Сильвестра Сталлоне Бріджит Нільсен, яка стала мамою в п'ятий раз в 54 роки.

Також "Знай.uа" писав, про те, як Памела Андерсон вразила світ тілом в червоному купальнику.

Одяг для плавання дуже нагадує той, в якому зірка завоювала телеекрани в 90-і. Як зазначає видання, 48-річна Андерсон виглядає не гірше, ніж двадцять років тому.