Не минуло й місяця з тих пір, як 51-річна Памела Андерсон заявила про розставання зі своїм 32-річним коханим Аділем Рамі, як знаменитість круто повернула назад і прийняла рішення повернутися до коханця!

У всякому разі, саме це можна помітити на нових фотографіях зіркової пари, яка попалася в пастку папараці в Парижі.

Фотографи примудрилися зняти актрису і футболіста збірної Франції на виході з готелю тоді, коли ті прямували на пізню вечерю.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Нагадаємо, раніше розпрощатися зі своїм хлопцем Андерсон вирішила з благородних спонукань. Вона відповіла відмовою на пропозицію хлопця вийти за нього заміж, а потім і взагалі відправила його подалі.

Андерсон познайомилася з дітьми Аділя і вирішила, що вони настільки милі, що футболіст повинен повернутися в сім'ю. Як стало відомо, дороге кільце, яке було подаровано у момент пропозиції руки і серця, Памела не повернула, а навіщо-то передарувала своєму синові.

А раніше ще одна силіконова діва, а саме колишня кохана Сильвестра Сталлоне здивувала своєю фотографією. Бріджит Нільсен, яка є відомою датською актрисою, екс-моделлю Playboy, з'явилася на червоній килимовій доріжці однієї з кінопремій в шокуюче провокаційному вбранні.

Знаменитість одягла чорний обтягуючий комбінезон з глибоким вирізом, з якого сміливо випадали груди. Зірка не врахувала, що в її віці це виглядає більше неприємно, ніж сексуально.

Користувачі мережі не схвалили її вибір, а також ненатуральність грудей, зазначивши, що це якесь "чужорідне тіло" на тілі. Нільсен вставила собі груди в 45 років, вирішивши зробити подарунок до ювілею.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 51-річна Андерсон вирішила втретє стати мамою, завдяки штучному заплідненню. Її натхненням стала Джанет Джексон, яка вперше народила в 50 років.

Також Знай.UA склав топ зірок з величезним бюстом, які не вдавалися до допомоги пластичного хірурга.

Крім цього, Знай.UA показав фотографії, на яких знаменитості по-різному реагують на папараці.