Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Так, цього разу скандальна балерина опублікувала фото з Ладою Акімовою і оголосила про початок роботи над новою книгою. Все б нічого, але жінки сидять в обнімку, а поруч на столі стоїть кальян і склянки з випивкою. "Сьогодні ми з Ладою Акімовою почали! Працюємо над моєю новою книгою! У домашній обстановці такий процес йде більш продуктивно", - підписала знімок Волочкова.

Підписники не змогли пройти повз чергового фото Анастасії і почали в коментарях обговорювати його. Вони докоряли балерину в тому, що негоже працювати п'яною і накуреною. Деякі запропонували Волочковій заправити кальян марихуаною, щоб їй краще писалося.

"Господи, скільки ж ще в тобі талантів не розкрито", "Будете писати про бл*дство в шоу-бізнесі?", "О mai got, що за дві гусенечки?", "Про те як розкручувати мужиків-лохушників на дорогі подарунки?", "І всіх своїми лаписьками обіймає", "Вона постійно курить кальян", "Удачі, може щось і вийде", "Можна на одних відгуках написати книгу, тільки дуже сумну. Бідна Настя", "Анастасія, ви писати грамотно спочатку навчіться!", "Не нажрітесь в каку, а то не побачите результат свого творчого запійного процесу", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Волочкова викликала хейтерів на танцювальний батл.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.