У суботу, 20 жовтня, стало відомо про серйозну травму, яку отримав популярний американський актор Брюс Дерн. Як повідомляє TMZ, він гуляв у парку Раньон-Каньйон в Лос-Анджелесі і невдало впав. Лікарі діагностували перелом шийки стегна.

Травма 82-річного Дерну ставить під сумнів його участь у зйомках нового фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". Головні ролі в цій картині дісталися Бреду Пітту, Леонардо Ді Капріо і Марго Роббі. Фільм розповідає про відому банду Менсона, яка тероризувала в 70-х Лос-Анджелес і вчинила кілька вбивств, в тому числі вбивство вагітної дружни режисера Романа Поланскі, акторки Шерон Тейт.

Брюс Дерн — один з улюблених акторів Тарантіно. Він грав у двох останніх картинах культового режисера — "Джанго звільнений" і "Мерзенна вісімка". Однак новий проект Квентін запросив ветерана Голівуду не відразу. Спочатку фільм знімався інший знаменитий актор — Берт Рейнольдс. Він помер 4 вересня у віці 82 років.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Тарантіно взяв паузу в зйомках, після чого запросив Дерна. Брюс з радістю погодився. Тепер невдале падіння в парку, схоже, ставить хрест на його участь в роботі над фільмом. Навряд чи Тарантіно стане чекати, коли Дерн зможе повернутися до роботи.

Брюс Дерн знімається в кіно з 1960 року. Він двічі висувався на здобуття премії "Оскар". За роль в "Небрасці" отримав нагороду Каннського міжнародного кінофестивалю як кращий актор. Дерн прославився своїми акторськими роботами у фільмах "Марні", "Різанина в День Святого Валентина", "Загнаних коней пристрілюють, чи не правда?", "Великий Гетсбі", "Монстр".

Аль Пачіно приєднався до акторського складу нового фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". Актор і режисер вперше попрацюють разом, повідомляє IndieWire.

Раніше повідомлялося, що головні ролі у фільмі "Одного разу в Голлівуді" зіграють Леонардо ді Капріо і Бред Пітт.

Нагадаємо, поряд з Ді Капріо у Тарантіно зніметься гарячий поляк.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Аль Пачіно зіграє в новому "кримінальному чтиві" Тарантіно.

Також Знай.uа" повідомляв, що загинула актриса гумористичного шоу Марина Поплавська.