Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, поділилася зі своїми шанувальниками новим знімком і тут же отримала шквал критики.

Відповідне фото зірка опублікувала у своєму Instagram. На знімку Лорак позує в блискучому ультракоротком вбранні, яке повністю відкриває ноги.

"Нехай день буде світлим!" - написала під фото артистка.

В коментарях підписники виконавиці помітили один нюанс - ноги Лорак на фотографії ретельно відредаговані. Деякі користувачі писали, що одяг співачки жахливий і вульгарна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Навіщо? Талант є, краса є, нехай труси безталанні світять жопами", "Тонна фотошопу на ногах", "Перестань перекроювати пластикою своє красиве обличчя", "Кароліна, навіщо труси? Це просто непристойно, не треба більше фото в трусах, вам це не йде і псує ваш статус", "Стала страшною", "Кольчуга", "Як би вас сороки не забрали", "Фото звичайне, нічим не примітне, негарне, аматорське. Я не знаю, що за команда професіоналів працює, але не дуже... Пора всіх звільнити. Несмак", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони і нової пісні "Я бачила сон". Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала дивне чорно-біле фото "після душу".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", ЗМІ активно пишуть про ймовірне розлучення Лорак з її турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу. А сьогодні артитка випускає емоційну пісню, яку можливо, присвятила саме своєму невірному чоловіку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Мурат Налчаджиоглу, що знаходиться на межі розлучення зі співачкою Ані Лорак, впав у депресію. До такого висновку прийшли користувачі соцмереж, проаналізувавши ряд його останніх публікацій.