Епопея навколо зради чоловіка Народної артистки України Ані Лорак, здається, добігає кінця. На цей раз співачка видно не змогла пробачити свого благовірного і подала на розлучення.

Нагадаємо, що цього літа чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу застали в одному із київських закладів, де він мило обіймався і воркував з однією з учасниць конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Яною Бєляєвою. Всі ЗМІ після цього відразу ж заговорили про його зраду дружині.

«Цей скандал негативно вплинув на мою участь в конкурсі краси, - тоді розповіла Знай.ua дівчина. - Якби я виграла, то уявляю, як би це все піднесли».

У той же час подружки Мурата нам також підтвердили, що він має слабкість до жіночої статі.

«Він переспав майже з усіма моїми подружками. І до мене теж чіплявся», - повідомила нам знайома чоловіка Лорак.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Мурат любить бути в оточенні дам

Таки розлучення

Скільки мотузочці не витися, а кінець буде. Не дивно, що Ані Лорак набридли постійні зради чоловіка, і вона вирішила покласти цьому край. Також цілком імовірно, що постійні гастролі по Російської Федерації теж зіграли в цьому роль. Вона левову частку часу проводить в країні-агресорі, купила вже там нерухомість, швидше за все, обзавелася і шанувальниками, тому розлучення буде на руку подружжю.

«Ані Лорак не коментує особисте життя. Прохання поставитися з повагою і розумінням до особистого простору артистки», - сказала нам завчену фразу піар-менеджер Ані Лорак Юлія Луньова на питання про можливе розлучення співачки.

Нагадаємо, що у Верховній Раді зареєстрований законопроект про позбавлення звання «Народний артист України» Ані Лорак, Світлану Лободу, Віталія Козловського та інших артистів, які виступають в РФ. Тому зовсім скоро, напевно, Лорак вже нічого не буде тримати в Україні.

Швидко розлучитися у пари не вийде

Хоча в той же час юристи кажуть, що розлучення між подружжям не зможе відбутися швидко. У їхній практиці, подібні справи тривали кілька років, найбільше часу йшло на розділ майна.

«Подібні процеси тривають кілька років, - сказав нам київський юрист Євген Колесников. - Навіть якщо розлучення буде за обопільною згодою, все одно пройде багато часу, перш, ніж будуть вирішені всі нюанси, що стосуються дитини і спільно нажитого майна».

Плати за все сама

Проблеми також у Лорак можуть виникнути, якщо їй доведеться розлучатися в Туреччині, за місцевими законами. В першу чергу їй потрібно буде довести зраду свого чоловіка, якщо той не захоче розлучатися за взаємною згодою. Якщо вона не зможе представити докази зради, то в розлученні буде відмовлено.

Також за місцевими законами, щоб отримувати аліменти, Ані Лорак потрібно бути безробітною. В іншому випадку на гроші чоловіка вона може не розраховувати.

По турецькому законодавству всі судові витрати оплачує заявник, іншими словами і тут Ані Лорак доведеться розщедритися, щоб розлучитися з Муратом.

Лорак доведеться вибрати в якій країні розлучатися

Цікаво, що також за місцевим законом, жінка не може взяти шлюб в наступні 300 днів після розлучення. Єдиний варіант - надати в суді довідку про відсутність вагітності.

При цьому не варто забувати, що після розлучення Ані Лорак і Мурат втратять право успадкування. Іншими словами їх більше нічого не буде пов'язувати, крім спільної дитини.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що Лорак перестали впізнавати навіть фанати.

Також раніше ми писали про смертельну ДТП з машиною Ані Лорак, а також про те, що Лорак проміняла Мурата на трьох запухшіх жеребців.