Після інтерв'ю, яке Девід Бекхем дав австралійському телеканалу, його дружина Вікторія плакала два дні поспіль.

Про це повідомляюь ЗМІ.

Відразу ж після цього зірка лягла у спеціалізовану клініку у німецькому Баден-Баден для "усунення емоційного балансу".

Крім того наближені до сім'ї люди розповіли, що скандальні одкровення Бекхема мали ефект справжньої бомби. Адже після публікації його слів Вікторія стала себе почувати приниженою, ччерез те, що чоловік проявив таку нетактовність.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що чутки про те, що Девід і Вікторія, які одружилися 19 років тому, знаходяться на межі розлучення, ходять вже кілька місяців.

Разом з тим варто відзначити, що в інтерв'ю австралійському телебаченню колишній британський футболіст Девід Бекхем зізнався, що його шлюб з дизайнером Вікторією - "це завжди важка робота". І що з роками вона стає все складніше".

Як пише видання Daily Mail, бесіда з журналістами пройшла на тлі безперервних чуток про те, що пара знаходиться на межі розлучення. Є, втім повідомлення, що Бекхеми вирішили владнати свої розбіжності шляхом розширення сімейства.

"Коли люди одружені стільки, скільки ми, це завжди стає важкою роботою, виникають певні труднощі", - сказав Девід.

Девід Бекхем і колишня учасниця групи Spice Girls Вікторія Адамс одружилися в 1999 році після двох років знайомства. У них троє синів (19-річний Бруклін, 16-річний Ромео і 13-річний Крус) і семирічна дочка Харпер, і вони вважаються зразково-показовою зірковою сім'єю.

Дружина зіркового футболіста, співачка, дизайнер, а з недавнього часу ще і кондитер Вікторія Бекхем знялася в незвичайній фотосесії для австралійської редакції модного глянцю Vogue. Відповідні фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

У підписі до фото Вікторія Бекхем повідомила шанувальникам, що вона прикрасила глянець у зв'язку з десятою річницею її модного бренду. Номер з фотографіями та інтерв'ю зірки з'явиться в продажу вже в листопаді 2018 року.

Нагадаємо, найміцніші зіркові пари, з яких варто взяти приклад.

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Бекхем розсунула ноги для модного глянцю.

Також "Знай.ua" писав, що Вікторія Бекхем приготувала "вишуканий" десерт.

Історія кохання і криз Девіда і Вікторії Бекхем