Дружина зіркового футболіста, співачка, дизайнер, а з недавнього часу ще і кондитер Вікторія Бекхем презентувала цукерки власного виробництва. Солодощі вона готувала в Парижі спільно з відомим бельгійським шоколатьє П'єром Марколіні. Відповідні фото і відео знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На фотографії Вікторія позує вже по завершенню готування разом зі своїм "помічником" П'єром Марколіні. Обидва кондитери у білосніжній формі – кухар в кітелі, а Вікторія у фартусі з позначкою власного бренду. Перед ними на передньому плані викладені результати їх праці – рожеві цукерки, які з далека більше нагадують пельмені.

Але в підписі до фото Бекхем вказала, що цукерки шоколадні, а рожевий колір – це, напевно, глазур. Також Вікторія повідомила, що приготовані цукерки є лімітованою серією і розповіла, де їх можна купити.

Варто відзначити, що це вже не перша співпраця Бекхем і Марколіні. Вони вже створювали цукерки напередодні Дня святого Валентина в цьому році. Вікторія Бекхем і бельгійський шоколатьє П'єр Марколіні створили спільну колекцію шоколадних цукерок Pierre Marcolini X Victoria Beckham. У лаконічній чорній коробці всього дві цукерки у формі сердець, шоколад упакований в золоту фольгу. Випуск лімітованої колекції, створеної за участю Вікторії Бекхем, приурочений до минулого Дня святого Валентина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Для багатьох шанувальників співробітництво дизайнера і шоколатьє стало несподіванкою. Відомо, що Вікторія ретельно стежить за своїм харчуванням і в її раціоні немає місця рафінованому цукру. Не виключено, що Бекхем відповідала лише за дизайн упаковки, а смак цукерок придумав кондитер П'єр Марколіні.

Нагадаємо син Вікторії Бекхем виклав інтимні фото матері, шанувальники шоковані.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Бекхем в рушнику вигуляла дорогу прикрасу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Вікторія Бекхем в черговий раз показала свою "рогатку".