Голлівудська актриса Кейт Хадсон народила на початку жовтня маленьку дівчинку. Вона не забобонна і ділиться фотографіями і відео своєї крихітки в Instagram.

На новому зворушливому чорно-білому знімку 39-річна актриса обіймає свою 2-тижневу доньку. Маленька Рані лежить у ліжку, а Кейт ніжно цілує її.

"Любов – це не емоція, це все ваше єство", - пише під фото молода мама.

Шанувальники були захоплені ніжним знімком і написали безліч теплих слів голлівудській актрисі.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ніщо не зрівнятися зі зв'язком матері і дитини", "Настільки красиво і неймовірне диво, наскільки швидко можна закохатися в це маленьке життя", - відзначають користувачі.

Кейт також поділилася відео зі своїм хлопцем, який колисав новонароджену дочку на колінах під ненав'язливу музику. Раніше вона назвала свою дівчинку "маленьким бутоном троянди", коли одягла їй бант.

До цього мама трьох дітей Кейт Хадсон через 2 тижні після пологів похвалилася шикарною фігурою. Вона опублікувала в Instagram фотографії з тренування, чим вразила багатьох шанувальників.

"Як таке можливо? Ти ж тільки народила?! Виглядаєш чудово", "Кейт, стань моїм персональним тренером", - захоплюються коментатори.

Кейт після пологів

Однак не всі фолловери зраділи такому знімку Кейт. Багато відзначили, що такі знімки роблять величезний тиск на інших жінок, які не можуть швидко схуднути і прийти у форму після пологів.

Нагадаємо, Єва Лонгорія загуляла з подружкою в дивному образі. Голлівудська актриса вразила шанувальників дивним вбранням.

Як повідомляв "Знай. ua", голлівудська блондинка зібралася під вінець. Кільце на безіменному пальці дівчина вже носить.

"Знай. ua" писав, що унікальні фотографії Мерилін Монро зі знімального майданчика потрапили в мережу. Мерилін Монро вперше з'являється на екрані як Еві.