Зірку українського гумору Марину Поплавську, яка загинула днями в аварії, всі згадують, як учасницю "Дизель шоу". Та починала вона ще в далекі часи популярності КВК. Тоді команда "Дівчата з Житомира" прийшлася до душі не тільки вимогливому Маслякову, а й публіці.


Дівчата із Житомира: творчий шлях Марини Поплавської


Вперше про білявку з формами заговорили в 1993 році, коли поява такого жіночого колективу просто не могла залишитися непоміченою. Команда так швидко ставала популярною, що їх впізнавали у кожному місті навіть ті, хто рідко дивився телевізор.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Це був своєрідний протест, адже чоловічого гумору на КВК – аж занадто багато, Марина з колегами вирішили це виправити, довівши: жінки теж можуть змусити зал сміятися.
Пам'ятаючи про славу яскравого і всіма улюбленого колективу "В джазі тільки дівчата", студентки з Житомирського інституту вирішили заснувати власну дівочу збірну.


У 1997 році жіноча збірна увірвалася у Вищу лігу КВК, в Юрмалі їм призначали численні нагороди, а на щорічних фестивалях житомирянкам просто не було рівних.


У 1998 році команда займає 3-е почесне місце в Вищої ліги, ігри якої проходили в РФ. У зв'язку з фінансовими труднощами, 2000 року кдовелося відмовити від участі в українських іграх Вищої ліги. Вісім років потому "Дівчата з Житомира" з незмінним лідером беруть участь у зустрічі команд-метрів КВК, яка відбулася в Ізраїлі.


Їх пародії були настільки яскравими, а лідер Поплавська настільки емоційною, що успіх супроводжував практично всюди.


Основний склад також не змінювався впродовж багатьох років:


Марина Поплавська - фронтвумен жіночого колективу, акторка і співачка, вчителька
Таміла Бутко - директор Житомирської радіостанції, учасниця команди з моменту її заснування.
Світлана Кийкова - акторка театру, незмінна учасниця "Дівчат з Житомира".
Вікторія Булітко (Сінкевич) - українська телеведуча, співачка і акторка. У колектив була запрошена тільки в 2011 році в якості співаючої актриси.


Дивіться: "Девченки из Житомира" (найкраще з КВК)


Нагадаємо, Марина Поплавська загинула в ДТП
Як повідомляв Знай.ua, колега покійної акторки "Дизель шоу" зробив відверте зізнання.
Також Знай.ua писав, у мережі показали останній пост Поплавської перед ДТП.