В одному з російських телешоу зірка "Дому-2" Вікторія Боня заявила, що їй заплатили за фейковий роман з фрацузским мільярдером П'єром Андюраном цілих $500 000. Нібито, півмільйона доларів вона отримала за те, що вийшла з мільярдером на червону доріжку в Каннах.

Однак, незабаром скандальна заява Боні дійшла до Парижу. П'єр Андюран розповів одному з російських ЗМІ, що заперечує те, що оплачував зв'язок з Бонею. Також він зазначив непросте фінансове становище зірки "Дому-2".

"Я ніколи б не став отримувати вигоду з зв'язку з такою жінкою, як Вікторія Боня. Я не платив їй за рекламу наших стосункив і за залучення уваги до нашої парі. Я просив, щоб вона не говорила про мене, мою доньку, про нас. Я чесна людина і не потребую уваги людей, яких не знаю. Навпаки, чим менше мій бізнес привертає уваги, тим краще", - заявив П'єр.

Також він зізнався, що не зовсім розуміє, навіщо Вікторії вигадувати подібні історії і те, чому вона вважає нормальним заявляти на повний голос, що вступає у стосунки заради фінансової вигоди.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це було б гірше, ніж стосунки з повією. На жаль, Вікторія залежна від своєї брехні, вона фальшива людина. Я зрозумів це завдяки кільком подіям, тому вирішив не повідомляти про це, а просто припинити наші стосунки", - розповів він.

Крім того, П'єр заявив, що протягом їх стосунків все ж підтримував Боню. За словами француза, вона перебуває у вкрай жалюгідному фінансовому становищі.

Вікторія Боня
Вікторія Боня

"Я платив орендну плату за неї протягом року, щоб їй було де жити. Незважаючи на те, що вона хоче здаватися багатою, у неї немає грошей, щоб заплатити за квартиру для себе і дочки", — розповів П'єр Андюран.

Нагадаємо, що кохання Вікторії Боні і П'єра Андюрана підійшло до кінця. Стало відомо, що пара розлучилася через кілька місяців стосунків.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Також писав, що Вікторія Боня показала нове фото з Монако і попросила прихильників порадити їй, який фільм подивитися за чаюванням.