Голлівудська актриса Дженніфер Еністон вперше за довгий час вийшла в світ. Актриса з'явилася на вечірці, організованій журналом InStyle.

Зірка серіалу "Друзі" вручила одну з премій глянцю своєму близькому другові, стилісту і перукарю Крісу Макміллану. Саме він є автором зачіски Рейчел в серіалі "Друзі", яка вже стала культовою.

У цей особливий вечір 49-річна Дженніфер наділа елегантне чорне плаття в підлогу і золоті босоніжки.

Зачіска Еністон в серіалі "Друзі" стала однією з його знакових речей. Причому її волосся залишалися такими з першого до останнього сезону. У стрижки навіть було ім'я "Рейчел" і практично кожна дівчина в 90-х хотіла мати собі таку.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Перукарем, який зробив із зачіски культ, і був Кріс Макміллан, який описує цю стрижку як ту, яка "змінила моє життя".

Саме Дженніфер Еністон і вручила через всі ці роки, в 2018 йому заслужену нагороду Hairstylist of the Year.

"Ти відчуваєш себе красивою, відчуваєш себе сексуально, відчуваєш себе живою, а потім відчуваєш себе млявою, тому що ніхто не здатен насправді робити те, що зробив Кріс з цієї стрижкою", - зазначила Дженніфер у вітальній промові.

Вона закінчила свою промову, весело подколовши Кріса тим, що він був єдиним, хто міг приручити її волосся.

Нагадаємо, Гомес в психлікарні розсекретила стосунки з дорослою жінкою. Стало відомо, чому Еністон допомагає Селені Гомес.

Як повідомляв "Знай. ua", Дженніфер Еністон зіграє головну роль у фільмі про підлітка із зайвою вагою.

"Знай. ua" писав, що розкрито секрет ідеальної зовнішності Дженніфер Еністон.