Українська телеведуча Леся Нікітюк, яку ми всі знаємо за проектом "Орел і Решка", а віднедавна, ще "Танці з зірками", не любить говорити багато про особисте життя.
Частенько називає себе "простою дівчиною з Хмельницька", яка зовсім не страждає від зіркової хвороби, на відміну від деяких її колег. Днями вона вирішила привідкрити завісу своєї участі у шоу.


Нікітюк про яскраві моменти на "Танцях з зірками"

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча


Головна риса характеру Лесі, що підтверджують більшість її друзів, звісно почуття гумору. Без жартів не проходить жодна передача за участю Нікітюк. Так було й на танцювальному шоу:

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чесно скажу, до проекту танцювального досвіду у мене не було. В дитинстві все впиралося в комплекси через зріст. Знаєте, коли на дискотеці грає улюблена пісня або медлячок, а ти — "оп", і в бік, ніби тебе хтось покликав. У танцювальному гуртку мені довго не могли знайти партнера. Хоча, думаю, це поширена проблема серед дівчаток, зріст яких вище 175 сантиметрів", - іронізує ведуча.

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча


Окрім танців Нікітюк займалася ще й плаванням, при чому професійно. А от на паркеті все складніше: потрібен не тільки партнер, а й одяг – затратна досить таки річ:

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

"Пливеш собі і пливеш. Плюс басейн став хорошою економією для моєї сім'ї. Танці — це дуже дорогий спорт (костюми, туфлі, косметика, блискітки). А на плаванні — один купальник купили, і ти п'ять років у ньому гребеш. А щодо того, виходить чи ні, тут вже вам краще видно. Скажу одне: я дійсно дуже багато тренуюся. Навіть Влад Яма визнав, що прогрес є", - додала вона.

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

До речі, під час виходу проекту в ефір, Нікітюк таки почала замислюватися про модельний бізнес, дані для цього є.

Але спорт завжди був на першому місці, такі навички завжди стають у нагоді. Своїм головним козирем на шоу Леся називає ноги:

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

"Навіть не уявляєте, скільки! (чоловіків – ред.) Більше того, вони не просто дивляться, вони ще і роблять з ними селфі! Моїм ногам співають пісні, їм дарують туфлі... Їх навіть не кусають комарі!", - іронізує ведуча.

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

Свого партнера по паркету Макса характеризує виключно з позитивної сторони – говорить, що чимало дівчат хотіли з ним спілкуватися, але особисто між ними нічого не було:

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

"Я дуже активно взялася за роль свахи. І тепер кожна фанатка спочатку проходить кастинг у мене, а потім я передаю її контакт Максу. Я, знаєте, добре розбираюся в людях... Так що, ні, іскра між нами з'являється тільки танцювальна. А ми з Максом — друзі", - підсумувала Нікітюк.


Дивіться: Леся Нікітюк, "Танці з зірками"

//www.youtube.com/watch?v=f6VNh5BwMIU[/embed]


Нагадаємо, Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями.
Як повідомляв Знай.ua, учасника шоу "Танці з зірками" госпіталізували з небезпечною хворобою.
Також Знай.ua писав, Нікітюк відзначила свій 31-й день народження.