Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram перші шкільні канікули дочки Софії. Так, знаменитість виставила кадр, на якому дівчинка із задоволенням поїдає торти, прорекламувавши кондитерську.

"❤️Перші канікули Софії 🍂 відзначаємо дегустацією тортів 🍰 випустив нову лінійку абсолютно натуральних тортів за народними рецептами домогосподарок. Це так смачно! 👍🏼", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери ж взялися коментувати: "Дівчинка на Леоніда Ілліча схожа))", "Ех,Мурат.. зараз би міг насолоджуватися тортом - за бабусиними рецептами,а не валятися в ліжку з красунями ! Дурень ! Діва, приємного !🙌", "Я не вірю що ви їсте Торти 🍰", "А де чоловік?😉", "Невже хоч урізноманітнили фото а то вся стрічка присвячена собі".

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.