Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила влаштувати день відвертих розмов і показала дуже зворушливе відео з однорічним сином Гектором. Так, артистка зізналася, що найбільш зворушливі моменти її життя завжди залишаються за кадром.

"Раз вже у нас сьогодні день відвертих розмов, то покажу тобі маленький шматочок домашнього відео.
Мені здається таким безглуздим знімати себе, коли граю з дітьми, але ж якщо я це не запощу, адже скажуть ж - хрінова мати. Ми в неї в Instagram не бачили, що вона з дітьми от час проводить, значить, не було цього! 🤦🏽‍♀️
найголовніші моменти проходять повз Instagram, навіть не дивлячись на те, що ми люди публічні, і це може бути сміх сина, можуть бути сльози @ritadakota ( а ну ка зберися ма, ти така красива і щаслива 😍😍😍) або смуток богині веселощів @rudovanata .У ці моменти ми точно не дістаємо камеру і не думаємо - як же так зняти, щоб шкіра ідеальною вийшла в кадрі. Ці моменти залишаються з нами і ніхто про них не знає. Просто не судіть нас, будь ласка. Ми точно такі ж, як усі. З мільйоном таракашек в голові. Просто цих тарганів багато знають по іменах...P. S. А відео я все-таки примудрилася зняти. Вибачте за не дуже гламурний лук Оф зе дей ❤️", - зворушливо поділилася емоціями Седокова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.