Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала селфі з радісним виразом обличчя і зізналася, що спізнилася на літак. Так, артистці дуже пощастило, тому що вона встигла на наступний.

"Вперше в житті спізнилася на літак))). Але встигла на наступний ! А чому сьогодні ви радієте? @marina._.mandarina._.doronina , дякую за турботу", - поділилася емоціями Фреймут. Фолловери почали відповідати: "Мене взяли на нову роботу!)👏", "А я просто радію, що можу спокійно вчитись ☺️☺️☺️", "Радію,що мої діти живі та здорові😍😍😍дякувати Богові та й і я теж!!!", "Особисто я раділа осінньому дощу :) Люблю дощ ! А вам вдалого польоту і успіхів.", "Я сьогодні здійснила свою давню мрію і побувала в музеї Шопена у Варшаві 🎹🇵🇱".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.