Світлана Лобода перенесла термінову операцію на нирці.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію джерел в одній з московських клінік, куди вчора госпіталізували 36-річну артистку.

Повідомляється, що медикам вдалося стабілізувати стан співачки. Однак на найближчий тиждень їй призначено суворий постільний режим.

Наразі всі дати концертів Світлани в Москві, заплановані на кінець жовтня, переносяться. Більш детальна інформація, за словами представників співачки, незабаром з'явиться на сайті концертного залу Crocus City Hall.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зазначимо, що напередодні російські ЗМІ повідомили, що Світлана Лобода втратила свідомість просто під час репетиції до шоу. Під час виконання складного танцювального номера вона відчула різкий біль в спині і зомліла.

Її терміново доставили в московську клініку з підозрою на обструкцію нирки.

Як пояснюють медики, обструкція нирки - це дисфункція, яку можна швидко усунути при оперативному медичному втручанні. Судячи з усього, допомога прийшла вчасно.

Нагадаємо, Світлана Лобода пояснила, чому дала своїй другій дитині таке дивне ім'я - Тільда. В цьому імені знаходиться сила і таємниця, вважає співачка. Під час інтерв'ю російським ЗМІ вона повідомила, що довго не могла зупинитися на якомусь певному імені для донечки і називала її "маленька".

Як повідомляв портал "Знай.ua", недавно Світлана Лобода з'явилася на обкладинці популярного чоловічого глянцю GQ і дала інтерв'ю.

Також "Знай.ua" писав , Світлана Лобода, яка нещодавно народила другу дитину в США, блиснула на закритті конкурсу "Нова хвиля" в Сочі. Лобода з'явилася на червоній доріжці в карколомній короткій сукні кольору металік, яка оголила стрункі довгі ноги артистки.