Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в країні-агресорі Росії, вже не вперше демонструє своїм фоловерам несценічні образи. Так, раніше в своєму Instagram співачка вже демонструвала своїм шанувальникам, як виглядає без макіяжу у звичайному житті, але на цей раз Лобода показала, який одяг вона вибирає для перельоту.

На новому знімку у своєму акаунті Світлана позує в простих блакитних джинсах і білій базовій футболці, поверх якої зірка одягла бомбер з анімалістичним принтом. Свій образ співачка доповнила бейсболкою і поясною сумкою.

Підписники артистки оцінили її "несценічний" образ і написали під фото безліч схвальних коментарів. Однак, знайшлися й такі, кому "прикид" опальної співачки не припав до смаку.

"Лобода без косметики схожа на Тfestа", "Ви дуже красива і мила", "Світла, як завжди прекрасна", "Яка ви класна. Величезного щастя вам", "Обожнюю вашу творчість", "Чому ви така сумна?", "Схожа на Шер", "Ви просто божественно красива. Кожен раз милуюся вашими фото, справжній ідеал краси і витонченості", - пишуть шанувальники під фотографією Лободи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Лобода впала обличчям в бруд на "Новій хвилі". Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка нещодавно народила другу дитину в Сполучених Штатах Америки, блиснула на закритті конкурсу "Нова хвиля" в Сочі. Так, відома артистка з'явилася на червоній доріжці в карколомній короткій сукні кольору металік. Співачка оголила стрункі довгі ноги, які залишилися такими ж, як колись на обкладинці GQ.

Також у мережі з'явилося відео виступу Лободи на "Новій хвилі" в Сочі. Шанувальники співачки залишилися незадоволеними виконанням хіта "Суперзірка". В коментарях юзери писали про слабку підтанцьовку, а також про те, що пісня вже, м'яко кажучи, набридла.

Нагадаємо, Лобода засвітила авто за кілька мільйонів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода вивалила тисячі євро і все одно зганьбилася.

Також портал "Знай.uа" писав, що дикий образ Лободи в "шторах" зламав мозок фанатів.