Переможець відомого телевізійного шоу "Заміж за Бузову" всіма силами намагається підкорити серце артистки

Поки його спроби звернути на нього уваги закінчуються поразкою.
Денис Лебедєв намагається зробити все, щоб у нього з'явився хоча б один шанс стати обранцем Бузової. Він уже кілька разів намагався поговорити з зіркою, але вона нічого не хоче навіть чути. Чоловік навіть пішов на такі жертви, як ночівлі під вікнами. Він ночує під її будинком і всіма силами намагається вимолити прощення. Ще одним кроком до примирення було складання позову Денисом Лебедєвим на людей, які обмовили його.

За словами бізнесмена, його облили брудом, і більшість звинувачень на його адресу далеко не правда. Учасник шоу "Заміж за Бузову" не залишає надій на те, що провідна дасть йому хоча б один шанс.


Сама ж Бузова дала неоднозначну відповідь з приводу розриву відносин. Найімовірніше, тому молодий чоловік і не втрачає надії. Відомо також, що бізнесмена Лебедєва звинуватили в зрадах, чого і не змогла пробачити його друга половина.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В його адресу прозвучали серйозні звинувачення, мовляв, коли він зізнавався в коханні, це не завадило йому розважатися з симпатичними дівчатами. Також була інформація з приводу того, що він витрачав свої гроші на коханку.


Сама ж Бузова розрив відносин афішувала в мережі. Дівчина написала, що молодий чоловік обманював її, і для цього є всі докази. Ведуча не збирається його прощати, але Лебедєв не опускає рук.

Нагадаємо, раніше 40-річна Ані Лорак намагається знайти розраду в роботі після новин про її розлучення з чоловіком.


Як повідомляв портал "Знай.uа" "Рома мене б'є": відома співачка зі сцени закричала про насильство чоловіка.


"Знай.uа" писав, Мурат Налчаджиоглу, що знаходиться на межі розлучення зі співачкою Ані Лорак, впав у депресію. До такого висновку прийшли користувачі соцмереж, проаналізувавши ряд його останніх публікацій.