Співачка українського походження Аліна Гросу, яка вже тривалий час мешкає в Росії, продовжує дивувати прихильників сміливими експериментами, а в декого навіть викликає заздрощі.


Нещодавно у своєму Instagram артистка оприлюднила чергову пікантну фотосесію: леопардові штани, про які вже складають численні анекдоти та жовта шкіряна куртка на голе тіло.

Аліна Гросу
Аліна Гросу


Втім, декому такий стиль зовсім не сподобався: "душевний порив" Гросу назвали аж занадто вульгарним. Сама вона поки не реагує на такого роду критику, адже під її знімками частенько пишуть подібні коментарі.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Швидше за все, образ підібраний для зйомок у новому кліпі, всіх секретів артистка поки розкривати не стала.
Для Гросу вже не вперше показувати себе публіці практично без одягу.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Після того, як вона розпочала активну сольну кар'єру фанати постійно натякають на те, що вона могла зробити собі пластичну операцію – помічають зміни на губах, у контурах фігури та овалі обличчя. Чи лягала Аліна під ніж хірурга, досі не ясно.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Аліна Гросу
Аліна Гросу


Дивіться: "Брехня" (Аліна Гросу)


Нагадаємо, хлопець Гросу зрадив їй з найкращою подругою.
Як повідомляв Знай.ua, Гросу присвятила емоційну пісню загадковому незнайомцю.
Також Знай.ua писав, Гросу потішила фанатів пікантною фотосесією.