Українська співачка Аліна Гросу, яка зараз живе і працює в Росії, поділилася у мережі відвертою історією із свого особистого життя.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

На своїх сторінці в Instagram 23-річна співачка розповіла про зраду бойфренда.

Гросу публікувала відверте фото, на якому постала в боді. Аліна поділилася спогадами про тяжкий момент в своєму житті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Артистка поцікавилася у шанувальників, чи ловили вони на зраді своїх коханих. А із свого боку додала, що якось зловила хлопця на зраді в свій день народження.

"Мій колишній хлопець цілувався з моєю найкращою подругою ... на мій 18 день народження. Зараз про це вже можна говорити дуже спокійно і без зайвих емоцій ... а раніше", - поділилася зірка.

Аліна Гросу стрімко набирає обертів у творчій кар'єрі, як зріла артистка і актриса
Аліна Гросу стрімко набирає обертів у творчій кар'єрі, як зріла артистка і актриса

Нагадаємо, відома українська співачка Аліна Гросу, яка активно виступає в Росії, вже досить давно викликає гучні суперечки в мережі своєю екстравагантною манерою обирати вбрання.

Фанати часто критикують українську красуню за передозування свого тіла різними косметичними процедурами, через які вона виглядає набагато старше 23 років.

Аліна Гросу - ефектна блондинка, в якій важко дізнатися чотирирічну кучеряву "бджілку"
Аліна Гросу - ефектна блондинка, в якій важко дізнатися чотирирічну кучеряву "бджілку"

Тим не менш співачка, здається, дуже задоволена своїм обличчям і фігурою, а тому регулярно публікує в мережі фотографії, на яких хвалиться ідеальними рисами обличчя і розкішними формами.


Як писав раніше Знай.ua, мережа гуде через новий скандал навколо української виконавиці Аліни Гросу, яка нещодавно виїхала до Росії та будує свою кар'єру там. Цього разу в поле зору шанувальників потрапила історія нового роману Гросу. Справа в тому, що її підозрюють у любовних зв’язках з жонатим чоловіком.

Про це пише Politeka.

Так нещодавно Аліна в інтерв’ю вперше розповіла про роман із зіркою світового футболу – форвардом Аргентинської збірної Маркосом Рохо.

"Я познайомилася з Маркосом, коли він грав у московському "Спартаку" - я зайшла в бар, де він сидів зі своїм агентом і пив пиво. Я відразу впіймала на собі його погляд, ми познайомилися, а потім почали зустрічатися. Сиділи в ресторанах, гуляли, а я, так як мало що розуміла в футболі, якийсь час навіть не знала, хто він. Для мене це був просто звичайний симпатичний хлопець, іноземець. Якось раз нас побачив мій друг і "Аліна, а ти знаєш хто він? Це ж Маркос Рохо"- розповіла зірка, відповідаючи на колючі запитання журналістів.

Аліна Гросу з актором познайомилася під час зйомок кліпу "Собака"
Аліна Гросу з актором познайомилася під час зйомок кліпу "Собака"


Також Знай.ua писав про те, що співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, знову вирішила порадувати своїх шанувальників відвертими фотографіями.