Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, знову вирішила порадувати своїх шанувальників відвертим образом. Цього разу співачка опублікувала у своєму Instagram фото в облягаючому боді з дуже глибоким декольте. Але питання, яке задала співачка своїм підписникам, зовсім не про бюст.

"А який у вас колір очей? У мене зелено-блакитний. Він змінюється в залежності від настрою", - написала Гросу. Але коли викладаєш фотографії з таким декольте, марно сподіватися, що хтось буде дивитися на колір очей. Тим не менш, деякі шанувальники все ж відповідали на питання Аліни. А багато написали позитивні і негативні коментарі.

"Ти сексуальна", "Принадність. Супер", "Сексуальна медсестра", "Лялечка. На мою маму схожа", "Очі від цицьок відволікають. Це заслуга фотографа? Чи батьків?", "Самій не смішно? Колір очей...", "Очі... дивитися потрібно на очі...", "Ось за твої ОЧІ ти мені подобаєшся так сильно", "Тут очевидний акцент не на очі, але мені подобатися", "А хто взагалі дивився в очі", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що груди запроданки Гросу покусали чи то бджоли, чи то пластичний хірург. Скандальна українська виконавиця, яка вже давно будує своє життя і кар'єру в Росії, Аліна Гросу вразила шанувальників черговим відвертим кадром. Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На спокусливому ролику Гросу продемонструвала свої величезні груди, а також оголені ноги. Артистка позує в сніжно-білому боді, яке підкреслює всі її принади.

Нагадаємо, скандальна бджілка-запроданка "залетіла" в Україну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.