Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram дуже пікантним знімком у золотому купальнику. Так, знаменитість нещодавно взяла участь у незвичайній фотосесії для власного бренду косметики KKW Beauty. Фанати ж відразу помітили недобре: знамениті величезні сідниці Кім виглядають дуже маленьмики на фото.

За 12 годин кадр набрав майже 920 тис. лаків, однак не всім шанувальникам він припав до душі. Фолловери почали обурено писати, що зад Кардашьян виглядає просто крихітним. "Як нерозумно вони відфотошопили твої фейкові сідниці, щоб вони здавалися менше", - обурювалися фанати.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більшою за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.