Скандально відома українська співачка Ані Лорак в черговий раз викликала не найпозитивніший фурор в мережі, поставши перед користувачами у зухвалому і кричущому вбранні.

Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала знімок, на якому вона позує в дивному вбранні, що складається суцільно з блискіток і страз. Десятки користувачів вважають, що вбрання просто непристойне і викладати це на загальний огляд не варто було.

"Тонна фотошопу на ногах", "Знову в трусах", "Знову це жахіття в трусах", "Кароліно, навіщо труси ? це просто непристойно", "Кароліна повинна себе поважати і не виставляти напоказ, вона не річ", - пишуть розлючені користувачі.

Чоловік Ані Лорак потрапив в епіцентр масштабної ДТП

Чоловік скандально відомої співачки Ані Лорак - Мурат - розповів про масштабну ДТП, яка паралізувала бульвар Лесі Українки у вівторок, 23 жовтня. Як відомо, більше двадцяти автомобілів постраждали в страшній аварії: автокран зім'яв і порозкидав їх з проїжджої частини.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У скандалі Мурата з Лорак з'явилася ще одна Кароліна

Мурат Налчаджіоглу, що знаходиться на межі розлучення зі співачкою Ані Лорак, впав у депресію. Такого висновку дійшли користувачі соцмереж, проаналізувавши ряд його останніх публікацій. Його подруга Кароліна Коледа, вважає, що кохання між подружжям нікуди не поділося, у той час як інформація про зради залишається непідтвердженою.

Нагадаємо, Ані Лорак, яка нещодавно прилетіла в Україну заради концерту на "Інтері", вже подала документи на розлучення до однієї з київських державних нотаріальних контор.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", вся Україна з хвилюванням стежила за подробицями особистого життя Ані Лорак, яка була сповнена труднощів і скандалів.

Також "Знай.uа" писав про те, що відома українська запроданкою Ані Лорак, яка живе і активно виступає в Росії, розлютила мережу виступом в українській столиці.