Ці жінки, здається, знайшли еліксир молодість, адже як ще пояснити те, що в свої 40 з гаком вони виглядають на 20? Читайте в матеріалі Clutch про знаменитих красунь, які знайшли еліксир молодості.

Дженніфер Лопес, 49 років

Зовнішність Джей Ло - це результат титанічної праці. Сама вона каже про свого секреті так: "… інтенсивні тренування, постійний контроль харчування, неймовірна працьовитість і регулярний секс".

Хайді Клум, 45 років

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У Хайді Клум четверо дітей, які постійно тримають її в тонусу. Модель також постійно інтенсивно тренується і дотримується білкової дієти. Все це дає прекрасний результат.

Холлі Беррі, 51 рік

Холлі Беррі активно займається йогою, та кожен день робить пробіжку. Про її активне, спортивне життя можна прочитати в Інстаграмі.

Наомі Кемпбелл, 48 років

Про цю красуні вже складають легенди: хтось каже, що секрет її молодості криється в генах, хтось просто називає цю примхливу модель "демоном", але всі зійшлися в одному – вона приголомшливо красива. Зовсім недавно ми раділи за неї, коли з'явилися чутки про вагітність Наомі, але, на жаль, це виявилося неправдою. Ми дуже сподіваємося, що коли-небудь її мрія здійсниться і вона пізнає радість материнства.

Ель Макферсон, 54 роки

Ель каже, що так, як вона, може виглядати будь-яка жінка, адже вся справа в здоровий способі життя. Правда, дивлячись на її фото, виникає думка, що у цієї прекрасної жінки десь у саду виросло дерево з молодильними яблучками.

Нагадаємо, 7 знаменитих жінок, які народили після 40.

Раніше Знай.ua повідомляв, справжня краса і талант не підвладні часу. Як виглядали знаменитий красуні на самому початку своєї кар'єри.

Також Знай.ua писав, боїшся, що тобі вже занадто пізно народжувати? У цій добірці ти дізнаєшся про зірок, які не побоялися наслідків і зважилися на пологи після 40.