Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася своїм тренувальним залом в заміському клубі. Так, наполеглива і дивна реклама дала свої плоди - господарі клубу всюди розвісили портрети артистки.

"Зал для моїх репетицій в нашому улюбленому @goldenlion.club тепер доповнено моїми портретами.😉 Буду рада зустрічі з вами у більш світлій обстановці. 😊 Зміни в клубі відбуваються поступово, але вони дуже помітні.👍🏼",- поділилася радістю Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Настасья Рюріковна,матінка заступниця,ніяк зібралися фуєту на шпильках викаблучувать🙀", "Після портретів то Її Світлості на стіні звичайно обстанока тепер світлішеа🙏", "Людиии!!! Що з нею??? Це ж манія величі. Це діагноз....", "На тренування на шпильках, в спортзал в пуантах! 🤔🤭", "Ого, а лінолеум драний..... еліта, чого вже тут....😂😂😂😂", "Я тут бачу кентавра на шпильках ..".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.