Російська співачка Наталя Іонова-Чистякова, відома під псевдонімом Глюкоза, опублікувала в Instagram дуже провокаційний знімок.

На фото співачка зображена в своїй спальні в одній лише нижній білизні, а на задньому плані сидить її оголений чоловік.

"Готова до вечері", - прокоментувала знімок Глюкоза.

Віддані шанувальники співачки не оцінили фото і розкритикували її за вульгарну поведінку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Навіщо? Навіщо викладати такі особисті фотографії?", "Як на мене, то перебір", "Краще знімайтесь у купальниках на пляжі, а особисте життя бережіть", "Вирішила щось довести коханкам чоловіка?", "Вибачте, але від фото віє брудною сексуальністю", "А тому що нічим вже народ більше брати. Не здивуєш вже трусами нікого", - зазначили фанати в коментарях під постом.

Глюкоза
Глюкоза

Варто нагадати, що співачка Глюкоза часто публікує у своєму Instagram досить відверті і провокаційні фотографії. Новий знімок викликав особливу хвилю обурення серед дописників зірки.

32-річна Глюкоза має двох дітей, але це не заважає їй залишатися в чудовій формі. Жінка без сорому публікує фотографії в бікіні і навіть у звичайній домашній обстановці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно 32-річна Глюкоза виклала в мережу нову публікацію, що демонструє її принади. На фотографії дівчина в кофті і стрінгах робить стійку на руках, високо задерши ноги.

Фанати час від часу натякають своєму кумиру, що вона занадто зачастила з подібним матеріалом у себе в акаунті, однак при цьому припинила випускати нові хіти. Однак мати двох дітей знає, що їй є що показати, і вона не боїться показувати всім своє ідеальне підтягнуте тіло.

Нагадаємо, Глюкоза випадково перетворилася на Дженніфер Лопес.

Як повідомляв Знай.uа безрозмірні бікіні: купальник Глюкози викликав багато запитань у фанатів.

Знай.uа писав, героїня фільмів для дорослих: новий образ Глюкози збудив мережу.