Відома співачка з Ірландії Шинейд О'Коннор оголосила, що змінила своє віросповідання і перейшла в іслам.

За її словами, для неї це "природне завершення її богословських досліджень".

На її думку, будь-яка розумна людина, що вивчає теологію, повинна рано чи пізно прийняти іслам.

У минулому році співачка змінила ім'я на Магду Давітт і зараз зробила це знову - тепер її звати Шухада Давітт.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У своєму Twitter'і вона подякувала мусульманському населенню за підтримку. Також, співачка заспівала на камеру мусульманський заклик до молитви.

Крім того, нещодавно ірландський імам Умар аль-Кадрі виклав відео з О'Коннор, яка давала клятву слідувати правилам та догмам нової релігії.

Ірландська співачка прославилася в 1990 році, виконавши хіт Nothing Compares 2 U ( "Ніщо не зрівняється з тобою"). Сингл очолював американські чарти чотири тижні поспіль.

У 1992 О'Коннор виявилася в центрі скандалу після того, як під час прямого ефіру на американськму телеканалі порвала фотографію папи Римського Іоанна Павла II, закликавши всіх, "боротися з цим ворогом".

В останні роки у О'Коннор була сильна депресія, а також низка інших розладів, про які співачка розповіла публічно в 2017 році, записавши 12-хвилинне відеозвернення.

Нагадаємо, раніше українська співачка натякнула на роман з російською зіркою.

Українська співачка, яку сильно критикують за любов до російської сцени, Ані Лорак дала привід для чергових пліток. Зірка останнім часом постить знімки, на яких відпочиває у компанії знаменитого артиста Сергія Лазарєва.

На сторінці в Instagram співачка публікувала знімок із відпочинку на Сардинії. Лорак позує за столом поруч з російським співаком.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, чи піде все ж таки Святослав Вакарчук на президентські вибори? Думки експертів.

Підставою для цього була прес-конференція 26 серпня у Харкові, де Вакарчук підіймає державні проблеми й каже про необхідність припинення мовної конфронтації.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Святослав Вакарчук заспівав кримсько-татарською.