Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка все частіше публікує рекламні пости, тому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, в цей раз старіюча артистка показала відео з будинку престарілих в Санкт-Петербурзі, в який здала свого хворого батька. Не обійшлося в її публікації і без реклами. Здавалося б, можна обійтися, адже нещодавно вже рекламувала це місце, але ж ні, Волочкова перетворила все у фарс, прорекламувавши пансіонат, де перебуває її батько.

Так, на відео Анастасія Волочкова показала, як її вітали співробітники будинку престарілих в Пітері. Спочатку вона станцювала з букетом білих троянд у руках, а потім "купалась" в ріденьких оваціях від працівників пансіонату.

"Влаштовуючи тата в пансіонат "Опіка" в Пітері, я переживала. А мене зустріли з піснями і баяном. А адже мій тато грав на баяні приголомшливо, коли був здоровий, до інсульту... До сліз такі моменти. Дякую директорам, лікарям, кухарям, доглядальницям "Опіки" за таке добро до мого батька", - підписала фото Волочкова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Проте навіть найвідданіші шанувальники артистки обурені тим фактом, що Волочкова здала рідного хворого батька в будинок престарілих, яким по суті і є цей пансіонат. Розгнівані фолловери висловили своє невдоволення в коментарях до відео.

"Ну це вже зовсім... Я завжди Настю захищала. Але відправити батька в будинок престарілих і від цього влаштовувати танці? Ну це якось зовсім не до місця. Настя, а на батькових похоронах, ви ламбаду танцювати будите?", "Зозуля – ні більше, ні менше", "Хіба за таких обставин танцюють?", "Соромно за вас", - пишуть розчаровані користувачі.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.