Ані Лорак, на почуття смаку і стилю якої рівнялися безліч прихильниць, а тепер від неї відвернулися українські фанати, останнім часом відчутно здає позиції. Знімки, які викладає співачка в Instagram, викликають все більше критики фоловерів. Вони то пишуть, що Кароліна виглядає останнім часом старше своїх років і сильно втомленою, то не гребують відверто жорсткої критики.

Можливо, це пов'язано з тим, як важко співачка переживає зраду чоловіка Марата, з якою виховує спільну доньку Софію, з юною вискочкою Яною Бєляєвою. Бєляєва, до речі, заперечує роман з чоловіком Ані Лорак. А може, не так вже й солодко живеться співачці в одній сусідній державі, де вона сподівалася пригрітися

Але повернемося до іміджу зірки. Нещодавно Кароліна виклала в Instagram фотографію, де позує в блискучому платті і перуці, яка виглядає дуже штучно і дешево. Прихильникам не сподобався новий імідж співачки, і на Кароліну посипалися образливі коментарі. Фоловери і хейтери порівнюють артистку з офіціанткою в дешевій забігайлівці і припускають, що кадр зроблений з важкого похмілля.

"Ору! Привіт з великого бодуна! У вас там в Росії перуку носять поверх кокошника? Чому волосся не підібрали по-людськи?" - жорстко пожартували над Ані Лорак фоловери.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Боже, важко щось зі своїм волоссям зробити? Хоч стій, хоч падай, ні в кого такого каліцтва немає - перуку не вміє носити, або з гребінцем не дружить. Діва, блін", - вибухнули критикою фани.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що Ані Лорак виклала фотографію, де явно перестаралася з фотошопом. В коментарях писали, що коліна у зірки вивернуті задом наперед, як у коника, перука виглядає дешево, а обличчя зафотошоплено, як на пам'ятник.

Більш того, обмануту співачку шанувальники бачили в обіймах скандального поп-короля Філіпа Кіркорова. І її зовсім не лякає, що Філіп Кіркоров б'є і поливає матом жінок, мав проблеми з наркотиками і лежав у психіатричній лікарні? Ймовірно, життя в ведмежому закордоні не залишає поп-діві ніякого вибору, і це дуже сумно.

Ну і наостанок – чи знали ви, що Лорак довго не миє голову? Ні, серйозно. Не так давно співачка зганьбилася перед фанатами неймовірно зализаними волоссям в Інстаграмі. Може, так і було задумано, і співачка просто вилила на себе величезну кількість лаку і гелю, але виглядало це так, ніби у неї теж відключили гарячу воду на кілька місяців, а нагріти воду в бойлері, або на худий кінець, в ковшике – ліньки?