На днях в мережі розсекретили, ким є переможець шоу "Заміж за Бузову". І він далеко не процвітаючий бізнесмен, яким хотів здаватися.

З'ясувалося, що чоловік нахабним чином використовував ім'я Ольги Бузової заради власної розкрутки. І він зовсім не є успішним бізнесменом. І навіть брав кредит заради участі в шоу.

Повідомляється, що перед участю в проекті Лебедєв зв'язався з якимсь агентством і взяв у нього величезну суму для того, щоб на ці гроші влаштовувати приголомшливі побачення з Ольгою.

При цьому шахрай пообіцяв після перемоги на шоу, в якій він не сумнівався, одружитися на Бузової і через деякий час повернути потрібну суму і вже завдяки своєму імені розкрутити фірму.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

При цьому за інформацією інсайдерів, під час зйомок реаліті-шоу "Заміж за Бузову "Лебедєв неодноразово їздив до Санкт-Петербурга, де зраджував Бузової з якоїсь "пишногрудої брюнеткою", яка постійно надсилала йому інтимні фотографії. Також чоловік не втрачав часу і підтримував романтичні стосунки з коханкою.

Фінальна серія «Заміж за Бузову» вийшла в ефір 14 жовтня. Телезірка прийняла кільце від Дениса Лебедєва.

Раніше повідомлялося, що Ольга Бузова ніколи не відрізнялася природною красою. Порівнюючи фотографії співачки в 18 років та 32 роки, навряд чи можна знайти якісь подібності з нинішнім особою жінки.

У гонитві за красою, вона майже повністю змінила своє обличчя пластикою: губи, ніс, вилиці. Бузова ніколи особливо не поширювалася про своїх пластичних операціях, та це й не треба, якщо ефект "на обличчя".

Нагадаємо, Бузова перетворилася у пластикову ляльку заради грошей. У гонитві за красою, вона майже повністю змінила своє обличчя пластикою.

Як повідомляв "Знай. ua", Бузова забилася в безшумних конвульсіях.

"Знай. ua" писав, що Бузова зганьбилася на весь Instagram.