Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зворушила фанатів новим знімком зі своїм чоловіком - Володимиром Дантесом в Instagram. Так, знаменитість перефарбувалася з платинової блондинки в спекотну брюнетку і повисла на коханому, обхопивши його ногами. Також артистка розповіла про те, як їй видалили зуби мудрості.

"Вчора мені видалили 2 зуба мудрості . Сам процес терпимий , а ось відходняки - жесть. Як сказав мій лікар - мені нереально пощастило, що сьогодні на моїй щоці не виросла ще одна . Ниючий біль не відпускає , але все ж є кілька бонусів , довелося скасувати заняття з вокалу і спорт. Тепер все що я можу - це насолоджуватися вихідним , дуже повільно їсти й радіти новинкам @sododo.official", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Ви так гарно виглядаєте разом. Найкраща пара", "Надя ти що волосся пофарбувала? Тобі дуже личить цей колір на волоссі!)))😀", "Кайфові!!!!!! Прям захотілося собі таке фото!!! Щастя вам!" "Звичайно ви симпатичні, але частіше нагадуй йому голову мити і розчісуватись, дуже неохайний вигляд", "Зайченята❤️".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.