Всесвітньо відому співачку і актрису Майлі Сайрус помітили в Києві. За інформацією інсайдерів, дівчина прилетіла в Україну для зйомки кліпу.

Сайрус в Києві вирішила спробувати національні страви і навіть покуштувала горілки. Також популярна американська співачка спробувала український борщ і олів'є.

"Майлі наїлася борщу, випила горілки, покуштувала млинців і навіть спробувала салат олів'є з шматочком чорного хліба", - зазначає інсайдер.

Новий кліп Майлі Сайрус на футбольну тематику найімовірніше буде пов'язаний з кубком "Супер боул". Відзначається, що співачці в Києві сподобалося і вона виглядала щасливою та задоволеною від роботи.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Візит Майлі Сайрус у Київ був неофіційним, а тому вона вирішила не влаштовувати зустрічей з шанувальниками і журналістами.

Мешканці столиці помітили Сайрус в центрі і зняли відео, однак незабаром воно пропало загального доступу. Для зйомок кліпу заради зірки світового рівня у Києві на вихідних перекривали в'їзд на Дарницький міст з боку Дніпровської набережної.

Раніше повідомлялося, що відому американську співачку і актрису Майлі Сайрус несподівано засікли на вулицях Києва. Як виявилося, артистку помітили кияни в центрі міста. Відео з Сайрус виклали в мережу, але незабаром видалили, пишуть журналісти.

За чутками, співачка знімає в Києві новий кліп. Сюжет буде пов'язаний з футбольною тематикою. Через зйомки у місті перекрили Дарницький міст.

ДАРНИЦЬКИЙ МІСТ ЗНОВ ПЕРЕКРИТИЙ Мистецтво потребує жертв. Певно, так вирішили ті, хто перекрив Дарницький міст ще й на...

Geplaatst door Вартові еспресо op Zaterdag 27 oktober 2018

Нагадаємо,кандальная співачка засвітилася в Києві, фанати втратили спокій. Епатажна зірка приїхала підкорювати українську столицю.

Як повідомляв "Знай. ua", Майлі Сайрус таємно зробила те, чого від неї ніхто не чекав. 25-річна зірка дев'ять років йшла до цього.

"Знай. ua" писав, що Майлі Сайрус "попала" на велику суму грошей. Позивач вимагає від Майлі Сайрус 300 млн доларів на плагіат.