Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію і похвалилася кількістю підписників в Instagram. Так, на сторінку артистки підписалися вже 4,5 мільйони користувачів.

На фотографії Ані Лорак з'явилася в блискучому чорному боді, яке повністю оголило стрункі ноги співачки, і її декольте. Однією рукою вона притримує білу пір'яну накидку, а другою тримається за бік. Волосся Лорак розвіюється у різні боки, явно, потужним потоком повітря.

Але, судячи з коментарів, чим більше підписників – тим більше критики. Адже багато хто помітив, що Лорак перестаралася з фоторедактором. Фотографія сильно відретушована, а ноги артистки неприродно викривлені. Все це помітили фоловери і вказали співачці на недоліки.

"Навіщо так оголятися?", "У Лорак нічого свого не залишилося, абсолютно вся намальована, груди взагалі якість розмазані", "Ну вас же бачать наживо люди. Навіщо стільки фотошопу?", "Ну навіщо в трусах? Співаючі труси?", "А тепер поруч давайте реальне фото, без посиленого фотошопу, тонни макіяжу і перуки", "На 5 млн буде гола!", "На мужика схожа на цьому фото", "Ну навіщо? Ти ж співачка, а не модель! Все більше розчаровуюся!", "Ніжки, по-моєму, відфотошоплені", - пишуть розчаровані прихильники в коментарях до фотографії Лорак.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.