Популярна українська телеведуча і одна з учасниць п'ятого сезону шоу «Танці з зірками» Леся Нікітюк нарвалася на критику з боку глядачів після невдалого номера, який продемонструвала у десятому ефірі проекту.

Артистка станцювала диско разом з партнером іншої учасниці, Дімою Жуком, який замінив на шоу Женю Кота. Варто зазначити, що журі не особливо сподобався виступ новоспеченої пари, однак вони поставили Лесі бал вище середнього — 26. Таке лояльне ставлення до конкурсантки розлютило користувачів соціальної мережі Instagram, які на сторінці «Танців з зірками» залишили масу негативних коментарів на адресу Нікітюк.

Крім того, з'ясувалося, що в результаті глядацького голосування телеведуча стала одним з лідерів, що дозволило їй продовжити участь у шоу, не потрапивши навіть у зону ризику. І той факт, що Леся, яка «не танцює», може з легкістю переходити з ефіру в ефір, сильно турбує глядачів.

«Леся гарна ведуча, але не танцівниця», «Як чесно, вона більше ходила, ніж танцювала …», «Ну погано танцює Леся як не крути, сильніше пари, де справедливість. Вона повинна піти давно. Гарна ведуча, гуморист, але не танцівниця…..», «Ні! Це не нормально, що вона досі в шоу! З її вміннями їй в цирку треба виступати!», «Дерево неможливо розтанцювати,на жаль», «Жук красень, але Леся не танцюрист, давно пора поступитися місцем більш гідним.», «Леся і танці…… вже хочеться щоб було шоу без неї…. не можна ж її порівнювати …настільки різний рівень, найгірша учасниця… нічого особистого….але нечесно», «Зрячі люди розуміють, що це не танці, але якісь одержимі фанати голосують. Набридло, чесне слово. У неї самої є «стоп»?» - пишуть в коментарях шанувальники ««Танців з зірками»».

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Леся Нікітюк часто називає себе «простою дівчиною з Хмельницька», яка зовсім не страждає від зіркової хвороби, на відміну від деяких її колег.

Як повідомляв портал Знай.uа, відбувся ювілейний ефір «Танців з зірками», який ознаменувався «містичними танцями» в переддень Хеллоуїна.

Також портал Знай.uа писав, що букмекери назвали лідерів і аутсайдерів танцювального шоу «Танці з зірками».