Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram кілька крутих знімків зі свого концерту в Дніпрі.

Так, на фотографіях український артист і улюбленець мільйонів жінок зображений під час своїх виступів на сцені в Дніпрі. Винник, як завжди, стильно одягнений, то він в ошатному костюмі, то в простих джинсах і футболці зі своїм фірмовим логотипом. До речі, щодо логотипу – він вже став частиною декорацій артиста на концентрах і зображений на різному одязі Винника, а не тільки на футболках.

"Зіграли в Дніпрі концерт на біс! Третій у цьому турі. Спасибі, що завжди чекаєте. Дякуємо за повні зали", - підписав фотографії Олег Винник. А шанувальниці, яких у пресі вже давно охрестили вовчицями, почали розхвалювати артиста, дякувати за концерти і запрошувати в свої міста.

"Концерт – чудовий! Пройшов на одному диханні! Частіше бувайте в нашому місті – тут вас завжди люблять і чекають!", "Олег, ви найкращий!", "Дуже круто було! Я в захваті. Спасибі", "Олег, ви мій герой", "Як Вам личать небесні кольори в одязі, тобто сині і блакитні костюми", "Було не просто класно, а феєрично класно! Душа співає, серце танцює, а величезне задоволення! Спасибі за виступ! Приїжджайте частіше! Чекаємо, сподіваємося і віримо!", "Олег Анатолійович – такий справжній і щирий! Дай Бог, щоб ця щирість завжди була присутня в його творчості", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фотографій Винника.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Олег Винник не на жарт розлютив шанувальниць. Днями поведінка виконавця шокувала всіх його вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав приклад Лободі, Лорак і Барських.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник не стримався і показав своє справжнє обличчя, Україна застигла в шоці.