Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала дивне відео, на якому скаче по галявині свого заміського будинку. Так, артистка вирішила відзначити перший сніг і заодно прорекламувати пальто.

"З першим снігом!!! Як здорово, коли в холоді зігріваєшся любов'ю коханих і теплом пальто від @animos_ru і @tomfarr_rus 👍🏼 Радійте і бережіть один одного! І зігрівайте!", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери взялися коментувати побачене: "Прямо слоняє її по двору цьому, ні секунди на місці не змогла постояти...свербить напевно десь...🐒", "Ех, сніг, скоро забіг у трусинях з сокирою в купіль...а ще ж танців під пташку не було 😂🐣", "Куди по грядках!", "добре хоч по своїй ділянці скаче, а не на сусідські рвонула😀", "Щоб у 40 років так скакати, потрібно добре прийняти."

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.