Відома українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2011 році, повним ходом готується до майбутнього весілля. Відомо, що церемонія пройде в США.

Досить тривалий час Міка нічого не повідомляла про своє особисте життя, тим самим вона давала привід для появи все нових і нових чуток про романи з впливовими політиками.

Але тепер, коли співачка "відгуляла" шикарний дівич-вечір в українській столиці, стало відомо, що Міка Ньютон виходить заміж. Так, Міка в Instagram виклала кілька ніжних фото підготовки до весілля.

"Підготовка до весілля дійсно перевіряє, наскільки сильні ваші стосунки! Мені пощастило сказати, що наші стали ще сильнішими", — підписала фотографію Міка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомо, що її обранцем став власник акторського агентства, в якому працює Міка, Кріс Сааведра. У США Міка реалізовує себе як фотомодель, бере уроки акторської майстерності і знімається в рекламі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Міка Ньютон повідомила цікаву новину. Незабаром вона вступить у шлюб з коханим Крісом Сааведра. У 2011 році Міка зайняла 4-е місце на пісенному конкурсі Євробачення, тоді вона виступала від України.

Тоді ж вона переїхала в США, де і продовжила розвивати пісенну кар'єру. "JK-music group" запропонувала їй та її продюсеру Тимофію Нагорному співробітництво, вони зайнялися просуванням зірки на Заході.

Нагадаємо, українська зірка Євробачення показала запрошення на своє весілля.

Як повідомляв Знай.uа українська зірка Євробачення оголосила про заручини.

Знай.uа писав, зірки нульових: як склалася доля наших колишніх кумирів.